Ytterligare ett tillfälle för Sadhana

Söndagen den 5:e juni kommer jag och kära Anna återigen till Yogainstitutet (Sveagatan 14 i Karlstad) för att hålla i morgonyoga. Den här gången satsar vi på att dubbla antalet deltagare sen sist. Det känns inte som en omöjlighet. Vi hoppas såklart att du också kommer!

Den här gången blir det Anna som håller i själva yogapasset, och jag håller i mantrasångerna. Om andan faller på så kanske vi till och med kör livemusik. Vem vet.

Liksom sist så börjar vi med att recitera Japji, de 40 verserna på ghurumuki, kl 06.30. Du är välkommen att ansluta ända fram till kl 07.00 då vi låser dörren och börjar morgonens yogapass. Efter det så sjunger vi mantran under 62 minuter (det måste du prova, det är fantastiskt) och sedan (vid 9-tiden) avslutar vi morgonen med yogisk bovetegröt för den som vill.

Sadhanan samlar in pengar till välgörande ändamål, vilket innebär att du betalar det du känner att du vill och kan för dagen. (Riktpris sätter vi till 150 kr.) Du behöver inte anmäla innan om du vill komma. Grötfrukosten kostar 30 kr och önskar du avnjuta den efter passet så är det dock bra om du meddelar detta i förväg.

Alla som är intresserade är välkomna att komma och prova på, men vi kommer inte gå igenom några grunder i kundaliniyoga under passets gång. Det beror på att vi enligt yogiskt tradition ska vara så tysta som möjligt på morgonen.

Aquarian Sadhana ger dig energi som räcker minst resten av dagen. Kom och prova om du inte tror mig!

Mer info finns här. Har du några frågor så kan du skriva i kommenstarsfältet här eller mejla mig på meryoga@mail.com.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: