Nu händer det på riktigt!

Efter de där dagarnaÄngsbacka så har det verkligen tagit fart – mitt yogaliv! Det är som att dörrarna bara öppnas och jag kan kliva in. Nu ska jag börja undervisa!

Yoga i högstadiet

Närmast på tur står eleverna i Dejeskolans högstadieklasser, som ska få yoga med mig på sina gympalektioner. Jag är så glad över att de har en lärare som verkligen kan se behovet av lite yoga. För jag tror att särskilt hos ungdomar så är behovet av att få koppla bort enormt stort. Att bara få vara i stunden och känna att man är komplett precis som man är. Utan prestationskrav eller stressiga uppdateringar på sociala medier. Jag planerar att gå igenom långa djupa andetag, ha ett ganska fysiskt yogapass och avsluta med avslappning och meditation. Det ska bli så spännande! Kanske vill inte alla vara med? Kanske tycker de att det är svårt att slappna av? Kanske skrattar några? Och kanske så vill de bara ha mer. Vi får se. Jag lovar att lägga upp här hur det gått!

Morgonyoga (Sadhana)

Den 7:e maj ska jag, tillsammans med min yogakollega och vän Anna, hålla i en Aquarian Sadhana på Yogainstitutet i Karlstad. Det är ett tidigt yogapass, då vi går upp innan staden vaknat till liv. Vi lyssnar först till en recitation av Japji, gör ett skönt yogapass och avslutar med 62 minuters mantrasång och meditation. Det här är verkligen den bästa starten på dagen så jag är så glad över att få vara med och ge detta till andra. Det är öppet för alla att komma men vi kommer inte att gå igenom några grunder under yogapasset. Du betalar själv det du känner att du kan ge för dagen (riktlinjen är 150:-) och alla insamlade pengar går till välgörande ändamål. Hittills har Yogainstitutet samlat in pengar som gått till svenskaböcker åt flyktingar på Graningeskolan i Molkom.

Hela passet ska allra helst göras på fastande mage. Efter Sadhanan kommer det finnas möjlighet att köpa grötfrukost till en kostnad av 30:-.

Plats: Yogainstitutet, Sveagatan 14 i Karlstad
Tid: Lördag 7:e maj, kl. 6.30 (fritt att ansluta fram till kl. 7.00)
Kostnad: Valfritt belopp som skänks till välgörenhet

Läs mer om Sadhana på Yogainstitutet här.

Fler planer

Och inte nog med detta. Det finns fler planer. Men inget spikat, så jag kan tyvärr inte avslöja något än. Jag kan bara säga att det kommer bli fantastiskt. Wahe guru!

4 reaktioner till “Nu händer det på riktigt!”

  1. Fantastiskt och åh så roligt att din väg öppnar sig så tydligt o lätt!! Såklart det är denna stig du ska vandra fram! Du får bli min yogamästarinna snart..;)
    Kram från syster ❤️

    Gilla

    1. Åh jag blir gärna din yogamästarinna! Any time, sister! (Har ju inte gått nån utbildning i gravidyoga än, men har ju själv tagit otaliga sådana klasser, så jag är redo! :-)) Kom å hälsa på snart! ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: