Yogaretreat på Ängsbacka

De senaste fyra dagarna har jag och mina blivande yogalärarkollegor och numera kära vänner spenderat på Ängsbacka. Det är en fantastisk kursgård några mil norr om Karlstad som består av en stor herrgård med flera tillhörande byggnader. Den mesta tiden har vi spenderat i en stor lada, där både våra övernattningsrum och vår yogasal fanns. Den här gången fick vi lära oss mycket om andning, mantran och anatomi. Oerhört spännande!

När man träffas sådär, en grupp av människor som ska lära sig något nytt på en ny plats, så uppstår en speciell känsla. De alla meditationer som vi gör tillsammans skapar en magisk vibration och allas känslor är hela tiden på ytan. Därför blir det mycket kramar, gråt, skratt och kärlek. Fyra dagar känns som en evighet. Samtidigt som det slutar alldeles för tidigt. Om sex veckor är vi tillbaka här och då har träden blivit gröna och jag ska ha hållit i tre yogapass tills dess. Hoppsan.

(Alla bilder har fina Anna tagit.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: